Yoga and the 5 elements Weekend

Γιόγκα στη Φύση

Ελάτε να περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο στη φύση της Τήνου, κοντά στις πηγές του Ακέρατου, με πρακτικές yoga στο καινούργιο μας deck μέσα στο δάσος με βελανιδιές, μπάνιο στα καταγάλανα νερά της Σάντα Μαργαρίτα και χορτοφαγικό φαγητό από τον βιολογικό μας κήπο. Ο Rama από την Αγγλία και η Ελένη Τόλη από την Τήνο θα μας καθοδηγήσουν σε μια πρακτική σύνδεσης με τα 5 στοιχεία της φύσης, μέσα από άσανες Hatha yoga, τεχνικές διαλογισμού Kriya yoga, βαθειά χαλάρωση Nidra yoga, και restorative yoga.

Πρόγραμμα:

Σάββατο Πρακτική με τον Rama
16:00-17:30 Υoga and the 5 elements, πρακτική σύνδεσης με τα 5 στοιχεία της φύσης
17:30-17:45 Συζήτηση πάνω στη πρακτική
17:45- 18:30 Kriya yoga πρακτική διαλογισμού με τον Rama
18:30-20:00 Χορτοφαγικό fingerfood και συζήτηση με τον δάσκαλο
 
Κυριακή Πρακτική μετην Ελένη Τόλη
11:00-12:30 Restorative yoga, πρακτική σύνδεσης με τα 5 στοιχεία της φύσης
12:30-13:00 Yoga Nidra βαθειά χαλάρωση
13:00-14:30 Χορτοφαγικό finger food και συζήτηση με την δάσκαλα
και στη συνέχεια μπάνιο στη Σάντα Μαργαρίτα!
Για όποιον θέλει να εμβαθύνει στη πρακτική Yoga και τα 5 στοιχεία θα ακολουθήσει retreat με τον Rama για όλη την εβδομάδα μέχρι 10 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα http://www.tinosecolodge.gr/news/yoga-retreat/

Λίγα λόγια για τους δασκάλους

 

 
 
 

Ελένη Τόλη: Η Ελένη είναι η δημιουργός του “yoga in Tinos”. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Στη μετά εφηβεία εποχή ένα τροχαίο της δημιούργησε κοίλες στον αυχένα. Ζούσε με αυτές μέχρι που τα συμπτώματα έγιναν αρκετά επίπονα. Τότε γνώρισε τη γιόγκα ,στην Αγγλία, και συνειδητοποίησε ότι το ίδιο το σώμα έχει την ικανότητα της ίασης του πόνου, με άσκηση, εξατομικευμένη πρακτική και σωστή ευθυγράμμιση.Η Ελένη είναι μια γιογκινι της εποχής. Αποφοίτησε από το Πολιτικό της Νομικής το 2003 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της Msc in Management στο Brunel, Λονδίνο (2004-2005). Το 2013 ολοκλήρωσε τις 200h Yoga Teacher Training στο NYSY με τη Βιβή Λέτσου(Anusara Yoga). Εκτοτε συμμετέχει /παρακολουθεί σεμινάρια και διαφορετικές σχολές γιόγκα, Yoga Swings(πανιά αιώρησης), Yoga kids( Rainbow kids Yoga), Vinyasa Flow, Ashtanga και Bhakthi.Πιστή στην καθημερινή της πρακτική, ζει στην Τήνο με τον Τζοβάνι και το σκύλο τους τον Ρίκι. Ονειρεύεται προορισμούς κι παραμένει περίεργη.

Rama: Namaste! Ο Rama ξεκίνησε το γιόγκικο ταξίδι πριν από 25 χρόνια και διδάσκει γιόγκα εδώ και 10 χρόνια. Ταξίδεψε σε όλη την Ινδία και έζησε και μελέτησε σε άσραμ και κέντρα γιόγκα κερδίζοντας εμπειρία από πρώτο χέρι και εμβαθύνοντας στην πρακτική και διδασκαλία της γιόγκα. Γυρνώντας στην Αγγλία έζησε στο Mandala Yoga Ashram, Wales όπου σπούδασε τεχνικές διαλογισμού για 1 χρόνο, 2 χρόνια teacher training, και 1 χρόνο Kriya Yoga. Εζησε στο άσραμ και δίδαξε γιόγκα για άλλα 3 χρόνια, ενώ ανέλαβε τη διαχείριση των κήπων του άσραμ, δίνοντας έμφαση στη σύνδεσή του με τη φύση. Στη συνέχεια έζησε για 4 χρόνια στη Γαλία όπου δίδαξε γιόγκα και οργάνωσε workshops και σεμινάρια. Σήμερα ζει στην Αγγλία οπού διδάσκει γιόγκα με σκοπό τόσο την φυσική όσο και την πνευματική ανάταση.

Κόστος:

25 ευρώ/μέρα, 45 ευρώ και για τις δύο μέρες.
Επικοινωνία: Για κράτηση θέσεων τηλεφωνείστε στη Μαρίλια 6974467611 ή στείλτε mail στο  info@tinosecolodge.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Credits:

Links:

Yoga Retreat http://www.tinosecolodge.gr/news/yoga-retreat/

Eleni Tolli: www.yogaintinos.com

Facebook: https://www.facebook.com/events/1929003437376656/

Text : Marilia Kalouli

Illustration : Nicolas Bedau

 

If you have any suggestions, questions or improvements just post a comment below

by-nc-nd

Leave a comment

espa flags

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης