Η Τοποθεσία

Πως να φτάσετε

Διεύθυνση: Tinos Eco Lodge / Ακέρατος/ Ποταμιά/ Στενή/ Τήνος

Βρισκόμαστε στην ανατολική πλευρά του νησιού, 2,7 km κατεβαίνοντας από το χωριό Στενή προς τις παραλίες Σάντα Μαργαρίτα και Λυχναφτιά.

Για να φτάσετε εδώ από το λιμάνι ακολουθήστε τις ταμπέλες για Στενή, διασχίστε το χωριό και ακολουθήστε στη συνέχεια τις ταμπέλες προς Ποταμιά και Σάντα Μαργαρίτα. Πριν φτάσετε στη παραλία, στα μέσα της διαδρομής θα βρείτε στα δεξιά σας το Eco lodge.

Με πλοίο: Δρομολόγια για Τήνο έχει καθημερινά από Ραφήνα και Πειραιά. Από Ραφήνα το πλοίο κάνει 4 ώρες ενώ από Πειραιά 5 ώρες. Για δρομολόγια δείτε εδώ.

Με αεροπλάνο: Το κοντινότερο αεροδρόμιο βρίσκεται στη Μύκονο. Από εκεί έχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων που απέχουν μισή ώρα από την Τήνο.

Το οικόπεδο περιέχει τρία πολύ παλιά πέτρινα κελιά και πολλές βελανιδιές αρκετά σπάνιο για ένα ξερό νησί του Αιγαίου! Στο δυτικό του άκρο συνορεύει με ένα ρέμα με τεράστια πλατάνια και παραποτάμια βλάστηση  που κάνει το τοπίο δασικό και καταπράσινο!

espa flags

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης