Τα καταλύματα

Το μεγάλο πέτρινο σπίτι

Το μεγάλο πέτρινο σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια το ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Στη κουζίνα ο καναπές είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μπορεί να κοιμίσει άνετα και ένα τέταρτο άτομο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο γκαζιού, ψυγείο και όλα τα απα ραίτητα κουζινικά για μαγείρεμα! Έχει ένα μπάνιο με ντούζ και οικολογικά σαπούνια. Η κουζίνα και το καθιστικό ενώνεται με την κυρίως βεράντα και τον εξωτερικό χώρο τραπεζαρίας και τον κήπο. Υπάρχει ακόμα μία δεύτερη βεράντα με αιώρα και σεζλόγκ για χαλάρωση. Ο χώρος συνολικά είναι άνετος, φιλόξενος, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και καταπληκτική θέα!

Το μικρό πέτρινο σπίτι

Το μικρό σπίτι διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ στη κουζίνα που γίνεται ένα άνετο μονό κρεβάτι για ένα τρίτο άτομο ή δύο μικρά παιδιά. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, με φούρνο γκαζιού, ψυγείο και όλα τα απαραίτητα κουζινικά για ένα σωστό μαγείρεμα! Το μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα και οικολογικά σαπούνια. Η κουζίνα και το καθιστικό ενώνεται με την κυρίως βεράντα που διαθέτει κτιστούς καναπέδες, σεζλόγκ και την τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Η μπροστινή βεράντα έχει καταπληκτική θέα προς την ανατολή του ήλιου από την θάλασσα! Ο χώρος συνολικά είναι άνετος, φιλόξενος και φτιαγμένος με απλά υλικά και μοναδικό σχεδιασμό.

Το πέτρινο κελάκι

Το κελάκι, ή σταυλάκι είναι πολύ αγαπημένο πρότζεκτ!! Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση από εμάς για το πως ένα κτήριο 150 χρονών μπορεί να μετατραπεί σε μία σύγχρονη, μικρής κλίμακας βιώσιμη κατοικία, χωρίς να χάσει τα πολύτιμα αρχιτεκτονικά του στοιχεία, μεταφέροντας στο σήμερα την ιστορία αυτού του τόπου. Τοποθετημένο στο βορεινό άκρο του κτήματος έχει τη δικιά του απομονωμένη τοποθεσία. Από τη βεράντα του απολαμβάνεις τη θέα στον Τσικνιά, τη θάλασσα και την ανατολή του ήλιου, την ηρεμία της φύσης. Η ατμόσφαιρα του παλιού κελιού σε αγκαλιάζει, είναι ένας μικρός αλλά άνετος χώρος, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εξωτερικό ντούζ και κομποστική τουαλέτα.

Η διαμονή στο Eco Lodge θα είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία! Η θέα των νησιών της Μυκόνου και της Ικαρίας, οι καταπράσινες πεζούλες με το δάσος βελανιδιάς, η ανατολή του ηλίου από την θάλασσα, ο Τσικνιάς με την μεγαλοπρεπή του όψη, όλο το τοπίο γύρω μας είναι μαγευτικό! Και μην ξεχνάμε τις δύο πανέμορφες παραλίες μόνο 1,5 χλμ ή 20′ πεζοπορία από το μονοπάτι, την Σάντα Μαργαρίτα και την Λυχναφτιά.

espa flags

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης