Ανοιξιάτικη προσφορά 1 Απριλίου – 30 Μαίου 20% έκπτωση.

Απολαύστε την Τήνο και το Εcolodge την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! με 20% έκπτωση στην κανονική τιμή (65 ευρώ το μικρό σπίτι/ 80 ευρώ το μεγάλο σπίτι). Την Ανοιξη το νησί είναι καταπράσινο, γεμάτο χρώματα και αγριολούλουδα. Είναι ιδανική εποχή για εξερεύνηση του νησιού και πεζοπορία σε ένα από τα εκατοντάδες μονοπάτια της Τήνου, με ξεναγό ή χωρίς. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή για να βρούμε άγρια βότανα και να συλλέξουμε κάπαρη.

Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς μία εξόρμηση με τον γάλλο specialist Thierry για μία full μέρα αναγνώρισης και συλλογής βοτάνων και στη συνέχεια κατασκευή εθαίριων ελαίων στο αποστακτήριο του. Η μία μέρα πεζοπορίας με ντόπιο οδηγό σε ένα από τα ομορφότερα και καλοδιατηρημένα μονοπάτια του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Leave a comment

espa flags

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης